Over Sjoerd Roders Webdesign

Ik stel mijzelf graag even voor

Mijn naam is Sjoerd Roders. Ik ben user experience designer, marketeer en web developer. Als zelfstandige help ik lokale ondernemers online goed aanwezig te zijn.

Ik kan je helpen met;

  • Het ontwerpen van een website op maat.

    Op basis van jouw wensen, jouw bedrijf en (het belangrijkste) jouw klanten komen we samen tot een concept voor een nieuwe website. Met mijn kennis als ontwerper help ik bij het creëren van de juiste ‘look & feel’ voor uw website.

  • Moderne ‘responsive’ websites bouwen.

    Met HTML, CSS en hier en daar wat JavaScript als technieken bouw ik moderne responsive websites. Een responsive website past zich op basis van het scherm van de bezoeker van de website aan. Het maakt dus niet uit of een bezoeker uw site met een IPhone bekijkt of met een PC: de site zal er altijd goed uitzien.

  • Het neerzetten van een positieve gebruikerservaring.

    Door de focus te leggen op de taken, vragen en behoeften van jouw (potentiële) klanten zorgen we samen voor een positieve gebruikerservaring. Door een positieve gebruikerservaring of ‘User experience/UX’ zullen nieuwe klanten eerder contact opnemen, en sneller bij je terugkomen.

9 jaar ervaring in online en design

In 2013 ben ik gestart met de studie ‘Communication & Multimedia Design’ aan de Hogeschool van Amsterdam. Een brede ontwerpopleiding gefocust op de digitale wereld. In iets meer dan 4 jaar heb ik daar veel geleerd over webdesign, webdevelopment en online marketing. In 2017 heb ik deze studie afgerond. Sindsdien werk ik in de digitale wereld.

Lokaal in Nuenen

Het merendeel van mijn leven heb ik gewoond in het prachtige Nuenen. Het dorp kent vele activiteiten, verenigingen en ondernemingen die zorgen voor een fijne gemeente. Hier wil ik met mijn onderneming aan bijdragen. Het lokale karakter van Sjoerd Roders Webdesign zorgt ervoor dat persoonlijk contact toegankelijk is en dat ik jou en het bedrijf goed kan leren kennen.

Profielfoto van Sjoerd Roders

Neem contact op om kennis te maken

Contact opnemen